Projectes educatius

  • Assessorament del taller per a escolars «Viatge al món medieval», organitzat conjuntament per la Fundació «la Caixa» i la Comissió del Centenari del Museu Episcopal de Vic, 1991-1992.
  • Elaboració del projecte per a escolars  «Impulsos i Expressions», vinculat a l’exposició Pintura espanyola dels anys 80 de la col·lecció de la Fundació «la Caixa» al Cercle Cultural de Granollers, 1993.
  • Disseny del projecte marc d’educació al Museu Episcopal de Vic. Creació, disseny i desenvolupament conjunt de les propostes «El cel i la terra», «Formes i colors», «El cavaller la princesa i el drac», «Les estacions del MEV: la tardor», «Les estacions del MEV: l’hivern», «Les estacions del MEV: la primavera», «L’arqueta de l’Antic Egipte», «Taller de pintura romànica», «Creences i esperances en les obres del MEV», «Vine a conèixer el món medieval», «Llegim els símbols en l’art romànic» i diversos dossiers educatius per a mestres. Activitats adreçades a grups escolars d’educació infantil, primària i secundària. Elaboració de diferents activitats per a grups familiars i d’adults. Museu Episcopal de Vic, 2002-2011.
  • Elaboració del projecte educatiu «Viatge en el temps a Santa Maria de l’Estany», per encàrrec de l’Ajuntament de Santa Maria de l’Estany, 2003.
  • Col·laboració en la proposta educativa «Kits Caixa Valors», realitzada per l’empresaMaterials Educatius per encàrrec de l’Obra Social de ”la Caixa”, 2007.
  • Elaboració del projecte educatiu «Maleta Cívica Museus», realitzat per l’empresa Materials Educatius per encàrrec de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, 2009.
  • Elaboració del projecte de la proposta educativa per a infants «Juguem amb Art i joc», en motiu de l’exposició de la jornada Art i joc, organitzada per la Titulació de Mestre d’Educació Infantil de la Universitat de Vic. ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, 2009.
  • Projecte de remodelació de l’aula d’Educació Visual i Plàstica B003 de la Universitat de Vic, a partir de la recerca portada a terme en el Treball Final «La influència de l’espai en els aprenentatges» del Màster en Educació Interdisciplinària de les Arts de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, 2015.
  • Membre del grup de treball del projecte «Orientacions d’Educació Artística sobre l’espai escolar com a espai artístic». Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, 2015-2016.
  • Elaboració i realització del projecte educatiu per a l’exposició Goula, Art, joc i memòria, dels artistes Jordi Lafon i Montsita Rierola que es va fer al MAP Museu d’Art de la Pell de Vic, del 15 de gener al 23 d’abril de 2021(2020-2021).
A %d blogueros les gusta esto: