El Tarot, una experiència de vida

Es realitzen diferents pràctiques amb els 22 arcans majors per connectar amb la ment intuïtiva o hemisferi dret, que és d’on sorgeix la creativitat. La proposta, que neix de la fascinació pel Tarot, la iconografia, el fet creatiu i la simbologia, es planteja des d’un punt de vista dinàmic, intercalant els plantejaments més teòrics amb les experiències vivencials.

Més enllà de ser utilitzat com una eina d’endevinació, el Tarot és un instrument de coneixement, de reflexió, de creixement i de transformació personal. És com un mirall que ens reflexa i ens ajuda a reflectir. Ens possibilita una relació directa amb el nostre inconscient, per aprendre a confiar en la intuïció. Ens aproximem al Tarot a partir de diferents exercicis d’observació, visualització, atenció, escolta, interpretació i ritualització. S’inclouen pràctiques de tirades amb una i tres cartes i també el desenvolupament del Tarot com a camí de vida.

Estructura

  • Presentació
  • Introducció al Tarot
  • Tractament dels materials
  • Exercicis
  • Espais per compartir
  • Cloenda

Cal portar

  • Roba còmoda
  • Llibreta i bolígraf
  • Llapis de colors i/o retoladors

Es proporcionen diversos materials per dur a terme el taller.

Lloc: Blank², Vic (Barcelona)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: